ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ "FANCY FOOD SHOW 2017" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

To διάστημα 25-27 Ιουνίου ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ σας ενημερώνει οτι θα συμμετέχει στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών « Fancy Food Show 2017» . Η έκθεση διοργανώνεται στην Νέα Υόρκη στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits Center  υπο την καθοδήγηση της εταιρείας ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και την συμμετοχή της Εθνικής Κοινοπραξίας των Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας –Consorzio Nazionale Degli Olivicoltori (CNO).

Στην έκθεση θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει απο την στενή συνεργασία μας  με την εταιρεία ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ  και της Εθνικής Κοινοπραξίας των Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας  στα πλαίσια ενός στόχου για παραγωγή ποιοτικού και πιστοποιημένου προϊόντος μέσω της καινοτομίας και της  τεχνολογικής υποστήριξης.

Ο χώρος στον οποίο θα μπορέσετε να μας επισκεφτείτε είναι στο περίπτερο Νο 2007 , με  τίτλο PRODUCER ORGANISATIONSCERTIFIED PRODUCTS (Πιστοποιημένα Προϊόντα Οργανώσεων Παραγωγών) εκεί θα μπορείτε να ενημερωθείτε:

  • Για πρότυπα συστήματα ποιότητας και ιχνηλασιμότητας τα οποία εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών.
  • Για καινοτόμα εργαλέια ευφυούς γεωργίας τα οποία χρησιμοποιεί  η Οργάνωση Παραγωγών και μέσω των οποίων έχουμε την δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγικής διαδικασίας της ελαιοκαλλιέργειας.

Γιατί ιχνηλασιμότητα;

  • Για την προστασία του καταναλωτή
  • Για την προστασία του περιβάλλοντος
  • Για την παραγωγή ποιοτικού και πιστοποιημένου προιόντος

Τέλος να σημειωθεί οτι στην έκθεση θα υπάρχει εκπροσώπηση από μεγάλο αριθμό Οργανώσεων Παραγωγών ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Οργανώσεις Παραγωγών Ευβοίας, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας-Πρέβεζας, Λιβαδειά, Μεραμβέλλου, Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, Μονοπατίου, Πεζών, Πηλίου-Β.Σποράδων, Πολυγύρου, Χαλκιδικής, Χανίων και της CNO Ιταλίας.