Ανακοινώσεις

Εκπαίδευση ελαιοπαραγωγών της ΟΕΦ Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ "ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία γεωπονικών υπηρεσιών AGRON AE διοργάνωσε εκπαιδευτική ημερίδα σε ελαιοπαραγωγούς μέλη της Οργάνωσης Παραγωγών του Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ ¨ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ¨.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα υλοποιείται στο πλαίσιο επιδοτούμενου προγράμματος για Οργανώσεις Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) και στόχο είχε την ενημέρωση αλλά και ουσιαστική κατάρτιση των παραγωγών σε νέες τεχνικές καλλιέργειας.

Η εκπαιδευτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου ANGELIKA στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 22 Μαρτίου. Το παρόν έδωσε μεγάλος αριθμός...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ "FANCY FOOD SHOW 2017" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

To διάστημα 25-27 Ιουνίου ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ σας ενημερώνει οτι θα συμμετέχει στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών « Fancy Food Show 2017» . Η έκθεση διοργανώνεται στην Νέα Υόρκη στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits Center υπο την καθοδήγηση της εταιρείας ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και την συμμετοχή της Εθνικής Κοινοπραξίας των Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας –Consorzio Nazionale Degli Olivicoltori (CNO).

Στην έκθεση θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει απο την στενή συνεργασία μας με την εταιρεία ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ και της Εθνικής Κοινοπραξίας των Ελαιοπαραγωγών...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση για την ολοκληρωμένη διαχείριση ελιάς & ελαιολάδου 31/01/2017

Ο συνεταιρισμός και η εταιρία AGRON με συνδιοργανωτές τους γεωπόνους Ανδρέα Συρεγγέλα και Σπύρο Ρέππα (σύμβουλοι ποιότητας του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης) πραγματοποίησαν την εκπαίδευση στα πλαίσια του προγράμματος ολοκληρωμένης διαχείρισης στην ομάδα παραγωγών ελιάς και ελαιολάδου του συνεταιρισμού. Εισηγητές της εκπαίδευσης ήταν η επιβλέπων γεωπόνος της ομάδας παραγωγών Μαρία Πατσιούρα και η Γεωπόνος Μαρία Γεωργιάδου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Στην εκπαίδευση παρευρέθηκαν εκτός από τα μέλη της ομάδας παραγωγών και άλλοι καλλιεργητές ελιάς καθώς και Γεωπόνοι της ΔΑΟΚ...

Ημερίδα για την ελιά στην Ηγουμενίτσα 31/01/2017

Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων συγκομιδής, διαλογής και μεταφοράς ελαιοκάρπου» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στο πολιτιστικό κέντρο Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα που διοργάνωσε ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της «O.Ε.Φ. AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ».

Η δράση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία AGRON AE – Γεωπονικές Υπηρεσίες στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος της Οργάνωσης Παραγωγών Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς.

Εισηγήτριες ήταν η επιβλέπων γεωπόνος Μαρία Πατσιούρα και η Μαρία Γεωργιάδου από το...

ΦΑΣΑ